1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gönül Dağı'nın yıldızı Güzel Günler'de

Gönül Dağı dizisinin Elvan'ı Oya İloğulları'nın yeni adresi belli oldu.

Gönül Dağı’nın yıldızı Güzel Günler’de

Gönül Dağı’nın yıldızı “Güzel Günler”e transfer oldu. Türk dizi tarihinde köşe taşı dizilere imza atan Erol Avcı’nın yeni projesi Güzel Günler’in çekimleri devam ediyor. Osman Taşçı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu diziyi ‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ gibi TMC yapımı unutulmaz dizilerin yazarı Selin Tunç kaleme alıyor. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Burak Dakak, Zeynep Çamcı,Yıldıray Şahinler, Olgun Toker, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler’i buluşturan dizinin kadrosuna çok yetenekli bir oyuncu katıldı.

Beşik kertmesi 2 gencin hikâyesi

Daha önce “Gönül Dağı” dizisinde Elvan karakterine hayat veren Oya İloğulları “Güzel Günler” dizisinin kadrosuna katıldı. İloğulları dizide Alya karakterine hayat verecek ve Mihran’ın (Burak Dakak) nişanlısı olarak seyirci karşısına çıkacak. Henüz yayınlanacağı kanal henüz netleşmeyen “Güzel Günler”, beşik kertmesi Selma ile Mihran’ın hikâyesinin etrafında sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini beyazcama taşıyacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Neslihan Atagül’ün dizisinin yayın günü belli oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir