1. Anasayfa
  2. Dizi

Furkan Andıç ameliyat oldu

Furkan Andıç ameliyat oldu

Başrollerini Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt gibi ünlü isimlerin paylaştığı TRT1’in Kara Tahta’nın çekimlerine geçtiğimiz gün sağlık molası verilmişti. Edirne’de çekilen dizinin aksiyon sahnesinde talihsiz bir kaza sonucu sağ bacağının menisküsü yırtılan Furkan Andıç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından hastaneye kaldırılmıştı. Doktorların 10 gün istirahat etmesini uygun gördüğü ünlü oyuncu, Edirne 1. Sultan Murat Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk tedavisinin ardından İstanbul’a getirildi. İstanbul’da bulunan özel bir hastanede tedavisine devam edilen Andıç, burada ameliyata alındı.

Yaklaşık 3 saat süren bir operasyon geçiren ünlü oyuncuyu yapımcı Süreyya Yaşar Önal ve yönetmen Ender Mıhlar hastanede ziyaret etti. Yapımcı Önal, sosyal medya hesabından paylaştığı kareye; “Oyuncumuz Sevgili Furkan Andıç’ın sakatlanması ekip olarak bizi ve tüm sevenlerini üzdü. İnşallah en kısa zamanda iyileşip aramıza ve setine dönecek. Geçmiş olsun Furkan…” notunu düştü. Furkan Andıç’ın sağlık durumunun evinde istirahat ettiği öğrenildi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir