1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX'un Dokuz Oğuz dizisinin teaser afişi görücüye çıktı

FOX'un Dokuz Oğuz dizisinde okuz kişiden oluşan Oğuz Timi'nin maceraları ekrana taşınıyor.

FOX’un Dokuz Oğuz dizisinin teaser afişi görücüye çıktı

Dokuz Oğuz dizisi FOX’ûn merakla beklenen dizilerinin başında geliyor. Gold Film imzalı diziyi Cem Akyoldaş yönetiyor. Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı dizisinin teaser posteri yayınlandı. Dizide dokuz kişiden oluşan Oğuz Timi’nin maceraları ekrana taşınıyor.

Dizide Albay Tomris Toprak (Yasemin Allen)“Türk Dünyası Acil Müdale Timi“ni kurmak için titizlikle çalışmalarını sürdürmüş ve en seçkin askerlerden oluşan Oğuz Timi’ni kurmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği olan bu birlik, dünyanın her noktasında kıyıma, zulme uğrayan Türkler için mücadele edecektir. Tim komutanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yetenekli ve en cesur subaylarından biri olan Yüzbaşı Batur Karanlık (Kubilay Aka) ve onun isteğiyle “Oğuz Timi”ne kabul edilen Sözleşmeli Erler; Okan Demirkır ve Yaşar Kayatürk, Teğmen Yiğit Toygar, Astsubaylar; Ercan Korkut, Umay Çolpan, Timur Gökay ve Boran Delideniz yemin ederek göreve başlarlar.

Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç,  Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik’in yer aldığı dizi, Mehmetçik’in iki bin yılı aşan efsanesinde, ulaşılan yeni bir zirvenin destansı öyküsüyle çok yakında FOX ekranlarında olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yayın günü belli olan Ateş Kuşları’nda 2 kez yönetmen değişikliği

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir