1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX'tan dev dizi atağı... Bol starlı 10 dizi geliyor

Disney Plus'ın ardından FOX'ta da peş peşe yeni flaş dizi projeleri seyirciyle buluşacak.

FOX’tan dev dizi atağı… Bol starlı 10 dizi geliyor

FOX, yeni sezonla beraber büyük bir dizi atağı yapmaya hazırlanıyor.  Bünyesinde olan Disney Plus’ın dev anlaşmalarının ardından kanal ülkemizin önde gelen yapım şirketlerine 10 dizi siparişi verdi. Gold Film, Ay Yapım, O3 Medya, Medyapım, MF Yapım, NTC Medya, Tims&B ve Pastel Film FOX için birbirinden iddialı diziler çekecek.

Ay Yapım’ın Darmaduman dizisi yakında seyirciyle buluşacak. Pastel Film Alperen Duymaz’lı “EGO – Erkeğe Güven Olmaz”, Gold Film “9 Oğuz” ve “Devlerin Aşkı”nı çekecek. NTC Medya kanala bir toprak işi hazırlıyor. MF “Gülcemal” ve “Taçsız Prenses” adlı 2 dizi hazırlıyor. Medyapım’ın “Öteki Kadın” ve “Külkedisi adlı 2 projesi için çalışmalar hızlandırıldı. O3 Medya Aslı Enver’li “Benim Adım Farah”ın cast çalışmaları sürüyor.

Tims&B yeni yıl için çoklu kişilik bozukluğunu anlatan “İçimdeki Yabancı” kod adlı diziyi çekecek. Başroller için Burak Deniz ve Hande Erçel’in adı geçiyor. Şimdiden merakla beklenen dizilerin başrolleri arasında Disney Plus için marka anlaşması yapan Engin Akyürek gibi star isimler de yer alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Selahattin Paşalı hangi diziyle el sıkıştı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir