1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Feyyaz Duman’dan yeni dizi geliyor  

Feyyaz Duman yeni bir dijital dizi için anlaşma yaptı.

Feyyaz Duman’dan yeni dizi geliyor   

Bu sene peş peşe “Yürek Çıkmazı”, “Kızılcık Şerbeti” dizilerini çeken, ayrıca “9 Oğuz” ve “Devlerin Aşkı” projelerinin de hazırlıklarına başlayan Gold Film, beIN CONNECT için yeni bir proje hazırlıyor. Geçen yıl platform için çektiği “Erkek Severse” projesi çok beğenilen şirket şimdi de “Zehirli Sarmaşık” dizisi için kolları sıvadı.

Cast çalışmaları devam eden diziyi Savaş Ecevit Korkmaz yazıyor. Hikâyesi merak konusu olan diziyi Gökçen Usta yönetecek. Dizinin ilk imza aşamasına gelinen oyuncusu etkili oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Feyyaz Duman… Dizi için birbirinden flaş isimlerle görüşülüyor. Gold Film geçen aylarda da yakında açılacak olan TRT Dijital için “Son Gün” adlı dizinin çekimlerini tamamlamıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler dizisine bomba isimler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir