1. Anasayfa
  2. Dizi

Ertan Saban'ın "İtiraf" dizisindeki partneri Dilan Çiçek Deniz oldu

"Mehmed Fetihler Sultanı" dizisinin ardından bu yaz bir de tabii'ye dizi çekecek olan Ertan Saban'ın partnerinin kim olacağı merak konusuydu.

Ertan Saban’ın “İtiraf” dizisindeki partneri Dilan Çiçek Deniz oldu

TRT 1’in Miray Yapım imzalı Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin kadrosuna Vlad rolüyle çok etkili bir giriş yapan Ertan Saban bu yaz ayrıca bir de tabii için dijital dizi çekiyor. Yönetmen koltuğunda Ekrem Arslan’ın oturacağı Krom Medya imzalı İtiraf dizisinde Saban’ın partneri de belli oldu.

Dilan Çiçek Deniz 10 bölümlük polisiye macera türündeki dizinin başrol kadın yıldızı oldu. 30 Haziran’da sete çıkacak olan İtiraf Ankara’da çekilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bahar’ın Çağla’sı Elit Andaç Çam “Sorgu” dizisinin Başkomiser Serpil’i oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir