1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

 Erkeğe Güven Olmaz ne zaman sete çıkıyor?

 Erkeğe Güven Olmaz dizinin yarın okuma provası yapılacak.

 Erkeğe Güven Olmaz ne zaman sete çıkıyor?

Dizi atağına geçen ülkemizin önce gelen yapım şirketlerine 10 dizi siparişi veren FOX’un merakla beklenen projelerinden biri Pastel Film’in “Erkeğe Güven Olmaz” dizisi… Doğa Can Anafarta’nın yöneteceği, A. Orçun Okşar, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel’in ise kaleme aldığı dizide bir şirketin mali işler bölümünde çalışan ve evlilik planları yapan Erhan’ın yaşadıkları etkileyici bir dille anlatılıyor.

Erhan’ın patronundan gelen beraber 3 gün geçirme isteğinin altından bambaşka olayla çıkıyor. Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Rüya Helin Demirbulut, Ahmet Kayakesen, Hülya Gülşen, Erdal Küçükkömürcü, Derya Beşerler, Naz Sayıner ve Emirhan Dönmez rol alacak. Yarın okuma provası yapılacak olan dizinin aralık ayının ilk haftası sete çıkması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gecenin Ucunda dizisi ne kadar sürecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir