1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkan Meriç’in partneri kim oldu?

Erkan Meriç'in yeni dizisi Yazgı'da partnerine kimin hayat vereceği merak konusuydu.

Erkan Meriç’in partneri kim oldu?

tv8’de ekrana gelecek olan “Yazgı” adlı günlük dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Hakan Şahin’in yöneteceği dizinin başrolünü Erkan Meriç’in canlandıracağı öğrenilmişti. “Adını Sen Koy” dizisiyle yıldızı parlayan, son olarak FOX’ta ekrana gelen “Gülümse Kaderine” dizisinde oynayan Erkan Meriç, “Yazgı”da Umut rolünü canlandıracak.

Yüzlerce oyuncu arasından seçildi

Yaşar Aksu ve ekibinin yazdığı “Yazgı”da Meriç’e bir süredir partner aranıyordu. Aranan partner bulundu. Erkan Meriç’e “Yazgı”da Yağmur Öztürk başrolde eşlik edecek. Yüzlerce oyuncu arasından seçilen Öztürk dizide “Dünya” rolüne hayat verecek. 23 yaşındaki ağmur Öztürk, 1999 Ankara doğumlu… İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Beni Affet dizisinde yaşayan Öztürk, 2019-2020 yılları arasında yayınlanan Sevdim Bir Kere dizisinde Leyla karakterini canlandırdı. 2020-2021 yılları arasında yayınlanan Anneler dizisinde Ceren’e hayat verdi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir