1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Engin Akyürek’li Benim Adım Farah’a Son Yaz sürprizi

Engin Akyürek'in Demet Özdemir'le başrolünü oynayacağı Benim Adım Farah dizisini çok başarılı bir senarist ekibi kaleme alıyor.

Engin Akyürek’li Benim Adım Farah’a Son Yaz sürprizi

Aslı Enver’in anne olacağını öğrendikten sonra kadrosundan ayrıldığı “Benim Adım Farah” dizisi sete çıkmak için gün sayıyor. FOX’ta ekrana gelecek olan, Saner Ayar’ın patronu olduğu O3 Medya imzalı dizideki Tahir rolü için önce Engin Akyürek’le anlaşıldığı ardından da Demet Özdemir’e teklif götürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir de geçen cuma teklife evet dedi. Recai Karagöz’ün yöneteceği dizide diğer ana karakterleri Fırat Tanış, Ali Sürmeli ve Mustafa Avkıran canlandıracak.

Dizinin senaryosunu da çok özel bir ekip yazıyor. Daha önce seyircinin kalbinde taht kuran Ali Atay ve Alperen Duymaz’lı “Son Yaz” dizisini yazan Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç şimdi de “Benim Adım Farah” dizisini kaleme alıyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Benim Adım Farah’a Mert Doğan katıldı. En son Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş ve Asya Kasap ile Adı Sevgi dizisinde başrolü paylaşan Mert Doğan, Adım Farah dizisinde Bekir karakterine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını dizisine veda etti  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir