1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ego dizisinin afişi yayınlandı

Ego dizisi yakında FOX'ta seyirciyle buluşacak.

Ego dizisinin afişi yayınlandı

Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün yapımcılığını üstlendiği FOX’un yeni dizisi “Ego”nun afişi görücüye çıktı. Doğa Can Anafarta’nın yönettiği diziyi Erkan Birgören ile Tuna Görgün yazıyor.

İzleyicilerin beğenisine sunulan afişte; kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrol oyuncuları Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut boy gösteriyor. Merakla beklenen dizide Erhan (Alperen Duymaz) ile Elif (Rüya Helin Demirbulut) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. Birlikte gittikleri, Erhan’ın iş gezisinde aldıkları bu haberle hayatları da psikolojileri de alt üst olacaktır. Ödemeleri neredeyse imkansız olan borç hayatlarını kabusa çevirmişken, Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir…Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı “Ego” için geri sayım devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hayatımın Şansı dizisiyle ilgili flaş gelişme
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir