1. Anasayfa
  2. Dizi

Diziler ne kadar yılbaşı arası veriyor?

Diziler ne kadar yılbaşı arası veriyor?

Her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da reklam fiyatları belirleneceği için TV dizileri yayınına ara verecek.

Bu sürenin ne kadar olacağı ise merak konusuydu. Geçmiş yıllarda kanalların ortak aldığı kararla yılın ilk iki haftası olarak belirlenen bu süre, bu sene artan korona vakalarının da etkisiyle değişiklik gösterecek.

Bazı diziler bir, bazıları iki hafta ara verecek. Örneğin Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi ekibi 29 Aralık’ta sete ara verecek ve 07 Ocak’ta 46. bölümün çekimleri için sete çıkacak. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’i buluşturan Medyapım imzalı fenomen dizinin 5 Ocak ve 12 Ocak’ta yeni bölümü ekrana gelmeyecek.

Yeni bir değişiklik yaşanmazsa şimdilik FOX’un “Evlilik Hakkında Her Şey” dizisi bir hafta, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 1 hafta, Aziz bir hafta, Yasak Elma 1 hafta ekrana gelmeyecek. Destan ve Kuruluş Osman’ın da bir hafta ara vermesi planlanıyor.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir