1. Anasayfa
  2. Dizi

Dilan Çiçek Deniz’in partneri belli oldu

Dilan Çiçek Deniz’in partneri belli oldu

Dilan Çiçek Deniz geçen günlerde başarılı yapımcılarımızdan Asena Bülbüloğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Kiracı dizisiyle el sıkışmıştı. Deniz’in partneri için de Serkay Tütüncü’yle görüşülüyordu. Ünlü oyuncunun Hayaller ve Hayatlar dizisindeki iş programına göre dizide oynayıp oynamayacağı belli olacaktı. Son gelen haberlere göre iş programı ayarlandı ve Tütüncü “Kiracı”nın kadrona katıldı.

Pazar günü sete çıkacak olan diziyi Nermin Yıldırım yazıyor, Yusuf Pirhasan ise yönetecek. Usta oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın da özel bir karaktere hayat vereceği dizi güçlü oyuncu kadrosuyla iddiasını konuşturacak. FOX’ta ekrana gelecek dizide Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Özlem Tokaslan, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt, Deniz Cengiz, İncinur Daşdemir gibi başarılı oyuncular da rol alacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir