1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Özdemir'in oğluna kim hayat verecek?

Demet Özdemir "Adım Farah" dizisinde balon hastası oğlunu iyileştirmek için mücadele veren Farah adlı mafya temizlikçisine hayat veriyor.

Demet Özdemir’in oğluna kim hayat verecek?

Demet Özdemir, Engin Akyürek ve Fırat Tanış’ı buluşturan “Adım Farah” dizisinin günlerdir süren prova çekimleri tamamlandı. Ekip bugün sete çıktı. Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğuna orturduğu dizinin görüntü yönetmenliğini Veysel Tekşahin yapıyor.

Önce Tahir (Engin Akyürek) ve Mehmet’in (Fırat Tanış) sahneleriyle başlayan diziye hafta başı Demet Özdemir de katılacak. Farah rolüne hayat verecek olan Özdemir’in oğlu Kerimşah’a hayat verecek oyuncu da sonunda belli oldu. Çok sayıda çocuk oyuncuyla yapılan çalışmanın sonunda 2 aday kaldı ve sonunda rolü Farsça konuşabilen Rustin Paknahad aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Al Sancak’ın yayın tarihi belli oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir