1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çöp Adam'da Engin Altan'ın eşini kim canlandıracak?

OGM Pictures imzalı Çöp Adam dizisi yakında sete çıkıyor.

Çöp Adam’da Engin Altan’ın eşini kim canlandıracak?

Çöp Adam dizisi sezonun en merak edilen işlerinin başında geliyor. OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği dizi çok yakında sete çıkıyor. Okuma provası da yapılan projeyi Melek Gençoğlu ile Su Ersöz yazıyor. Yağız Alp Akaydın’ın yönettiği dizinin 2 başrol oyuncusu belli olmuştu. Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu OGM Pictures’la anlaşma yapmıştı.

Dizinin başrol kadrosuna güzel ve başarılı bir oyuncu daha katıldı; Sedef Avcı… Hanımefendi kişiliği ve zarafetiyle tanınan oyuncu “Çöp Adam”da Tamer’in  (Engin Altan Düzyatan) eşi Berrin’e hayat verecek. Dizide yazılımcı olan Tamer aniden korkunç bir paranın sahibi olup ailesiyle yalıya taşınıyor. Dizi adını Tamer’in bileğindeki çöp adam dövmesinden alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çitanak’tan düğün pozu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir