1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çöp Adam’a ödüllü yeni oyuncu

Çöp Adam dizisi bu çarşamba seyirciyle buluşacak.

Çöp Adam’a ödüllü yeni oyuncu

OGM Pictures’ın içerik anlaşması yaptığı Star TV’ye “Yalı Çapkını”nın ardından çektiği ikinci dizi olan  “Çöp Adam” Çarşamba günü seyirciyle buluşacak. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrolünü paylaştığı Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden yola çıkılarak Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınıyor.

Yağız Alp Akaydın’ın yönettiği dizide başarılı bir yazılımcı olan Tamer’in müthiş bir paranın sahibi olmasıyla başlayan çok çarpıcı ve bugüne kadar ekranda alışık olmadığımız bir dünyayı konu alacak.

Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak’ın rol aldığı diziye 2. Bölümde ödüllü bir oyuncu katıldı. Selen Domaç diziye “Ahu” karakteriyle dahil oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisine iddialı isimler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir