1. Anasayfa
  2. Dizi

Ceren Moray’ın kızını kim canlandırıyor?

Ceren Moray’ın kızını kim canlandırıyor?
Pazartesi “Yasak Elma”, salı “Evlilik Hakkında Her Şey”, Çarşamba “Kanunsuz Topraklar”, cuma “Aşk, Mantık, İntikam”, cumartesi Son Yaz ve pazar “Uzak Şehrin Masalı”nı yayınlayan FOX’un perşembe akşamları da “Yalancılar ve Mumları” dizisini yayınlaması bekleniyor. TRT’nin Barbaroslar’ı perşembe gününde ekrana getirne kararının ardından perşembe günleri kartlar yeniden dağıtılacak.
Reyting savaşının galibi şimdiden merak konusu olurken Yalancılar ve Mumları güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.
Koray Kerimoğlu’nun yönettiği dizide Ceren Moray eşi Engin’in (İsmail Demirci)  gemi yolculuğunda kaybolmasıyla hayatı alt üst olan Elif rolüne hayat veriyor. Kafe işleten Elif’in kızı Gülcan’ı ise daha önce Afili Aşk ve Baraj dizilerinde rol alan Hira Su Yıldız oynuyor.
Elif kızının okul arkadaşının babası Yakup’un (Feyyaz Duman) ve bakıcı olarak evine aldığı Şerife’nin (Melike) hayatına girmesiyle garip olayla yaşıyor.
Elif’in arkadaşları Meliha’yı Şafak Pekdemir, Şebnem’i Burcu Gölgedar, Ceyda’yı (Senaryodaki ilk ismi Leyla’ydı) ise Elçin Sangu canlandırıyor.
Nermin Yıldırım’ın kaleme aldığı uyarlama dizide Şebnem’in iş arkadaşı Tamer’i Oğulcan Kayacan, Şebnem’in eşi Hasan’ı İlker Kızmaz, Meliha’nın kliniğine başvuran danışanı Metin’i Demircan Kaçel oynuyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir