1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Canan Ergüder 'Aile' dizisiyle dönüyor. Leyla Soykan Sayıcı kimdir?

Canan Ergüder Show TV'nin yeni dizisi "Aile"yle ekrana dönüyor.

Canan Ergüder ‘Aile’ dizisiyle dönüyor. Leyla Soykan Sayıcı kimdir?

Aile dizisi merakla bekleniyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Show TV’de ilk bölümüyle yayınlanacak olan dizide Canan Ergüder yeniden ekranlara dönüyor. Başarılı oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan Soykan’ın ablası Leyla Soykan Sayıcı’yı canlandırıyor.

Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönettiği dizide “Aile” kavramının en tartışmalı yönleri ele alınacak. Ergüder’in hayat verdiği Leyla, ‘Aile’de dizisinde başarılı oyuncu annesi Hülya Soykan’ın (Nur Sürer) baskısını hayatının her döneminde üzerinde hisseden ve bu yüzden istemediği bir evlilik yapmış, iki çocuk annesidir.

14 Şubat’ta Show TV’de başlayacak ‘Aile’, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri etkileyici bir dille ekrana taşıyacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın Pelin’i Buçe Buse Kahraman: Bizi birbirimize düşürmeye çalışmayın

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir