1. Anasayfa
  2. Dizi

Çağatay Ulusoy’lu Terzi’ye bomba transfer

Çağatay Ulusoy’lu Terzi’ye bomba transfer

Çağatay Ulusoy’un başrolünü Şifanur Gül’le paylaştığı “Terzi” dizisinin birinci sezon çekimleri devam ediyor. Cem Karcı’nın yönettiği, OGM Pictures imzalı dizi, Netflix’te seyirciyle buluşacak. Flashback sahneleri Kırklaeli’de çekilen dizide Türkiye’nin en iyi oyuncularından Salih Bademci, Engin Şenkan ve Olgun Şimşek de rol alıyor. Bir terzinin sıradışı hikâyesini konu alan dizide Ece Sükan da ekipte yer alıyor.

Bölümleri iç içe çekilen dizinin birinci sezon çekimleri yakında bitecek. İkinci sezon çekimlerinin ise temmuz ayı gibi başlaması planlanıyor. Bu arada merakla beklenen dizinin kadrosuna flaş bir isim katıldı. Evrim Alasya ekibin yeni oyuncusu oldu. Alasya daha önce de yönetmen Cem Karcı’yla Kırmızı Oda dizisinde çalışmıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir