1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağatay Ulusoy'lu "Eşref Rüya" dizisinden ilk kare

Tims&B’in yapımcılığını üstlendiği Kanal D'nin iddialı dizisi "Eşref Rüya"nın çekimleri dün başladı.

Çağatay Ulusoy’lu “Eşref Rüya” dizisinden ilk kare

Çağatay Ulusoy‘un başrolünü oynadığı “Eşref Rüya” dizisi dün sete çıktı. Yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu diziden ilk kare yayınlandı. Senaryosu Ethem Özışık ve Lokman Maral’ın yazdığı dizide Çağatay Ulusoy’a Demet Özdemir, Necip Memili, Büşra Develi, Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin, Görkem Sevindik, Ceren Benderlioğlu, Ebrar Karabakan, Umut Karadağ, Kaan Turgut, Aşkın Şenol, Şener Savaş, Ahmet Yıldırım, Kerem Alp Kabul, Bartu Zeytinci, Gökçem Çoban, Volkan Uygun, Taylan Güldere, Feriha Eyüboğlu ve Macit Koper eşlik ediyor.

Çağatay Ulusoy‘un güçlü bir mafya babası olan Eşref’e hayat verdiği dizinin hikâyesine gelince; Eşref, çocuk yaşta yetim kalmanın verdiği yalnızlıkla suç dünyasına itilmiş ve yıllar içinde suç dünyasında hüküm süren bir kimliğe bürünmüş. Onun için yetimler, kaybettiği ailesinin yerine koyduğu kardeşleri… Ancak bu aile, suç dünyasının ortasında var oluyor. Bir yanda yeraltı örgütlerinin başında olmak gibi ağır bir sorumluluk taşıyan Eşref’in diğer yanda hep istediği huzur arayışı bitmiyor. Karşısına beklenmedik bir anda çıkan Nisan ise onu tahmin edilemeyecek bir rüzgarın içine sürükleyecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
KAGİDER’den “Can Borcu” dizisine teşekkür mektubu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir