1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burcu Biricik'ten Camdaki Kız'dan ayrılan Hande Ataizi'ne mesaj var

Hande Ataizi perşembe akşamı yayınlanan son bölümde ölerek Camdaki Kız dizisine veda etmişti.

Burcu Biricik’ten Camdaki Kız’dan ayrılan Hande Ataizi’ne mesaj var

Camdaki Kız dizisi 3. sezonunda da ilgiyle izleniyor. Dizinin son bölümünde hande Ataizi’nin hayat verdiği Cana trafik kazası geçirmiş ve karnındaki bebeğiyle beraber vefat etmişti. Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik geçen cuma Cristmast Market etkinliğine katıldı. Biricik, Hande Ataizi’nin vedasıyla ilgili konuştu.

Biricik “Evet, canım benim diziden ayrıldı. Üzgünüz ama bir yandan da çok mutluyuz. Çünkü Hande gibi bence muhteşem bir insanla tanışma ve çalışma fırsatı bulduk. O yüzden  bir yandan içimiz buruk ama bütün katkıları için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi ve ünlü oyuncuya kameralar aracılığıyla öpücük yolladı.

Yakında Nur Sürer’in de veda edeceği diziyle ilgili senaryo değişikliği olduğu yorumuna da güzel oyuncu “Hikaye olması gerektiği gibi ilerliyor. Hatta şöyle; kitaptan yola çıkarak bir hikaye oluşturulduğu için biz çok sevdiğimizi oyuncularımızın hikayesini uzattık O yüzden aslında olması gerektiği gibi ilerliyor” diye konuştu.
thumbnail
Önerilen Yazı
Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka’nın açtığı telefona ne tepki verdi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir