1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burak Yörük ve Tuana Yılmaz çifti aynı projede buluştu

Burak Yörük ve Tuana Yılmaz çiftinin de yer aldığı "Broadway In Istanbul" müzikali bol starlı kadrosuyla 13 Mayıs'ta Maslak Tim Show Center'da sahnelenecek.

Burak Yörük ve Tuana Yılmaz çifti aynı projede buluştu

Broadway in Istanbul projesi güçlü repertuvarıyla sanatseverlere seyir zevki yüksek bir müzikal sunacak. Kadrosunda Pelin Akil, Canan Ergüder, Burak Yörük, Başak Gümülcinelioğlu, Melis Minkari, Kaan Mirac Sezen, Ecem Sena Bayır, Tuana Yılmaz’ın yer aldığı müzikal 13 Mayıs akşamı Maslak Tim Show Center’da seyirci karşısına çıkacak. Projenin renkli detaylarından biri de ünlü oyuncu Burak Yörük ile sevgilisi Tuana Yılmaz’ın da aynı sahneyi paylaşacak olması…

Sefiller, Chicago, Cabaret, Damdaki Kemancı, Grease, Mama Mia, Cats, Mouline Rouge, Aida, Leave It to Me gibi unutulmaz Broadway müzikallerinden seçilen şarkıların yer aldığı Broadway in Istanbul’u Uğur Baburhan yönetiyor. Müzik direktörlüğünü Serpil Günseli’nin yaptığı projenin koreografisi Nur Doğan ve kostümleri ise ünlü modacı Cihan Nacar imzası taşıyor.

“Broadway in Istanbul” daha önce “Broadway’den İstanbul’a Müzikaller”, “Senfonik Şebnem Ferah”, “Senfonik İbrahim Tatlıses”, “Rock Müzikaller”, “Senfonik Divalar -Nilüfer”, “Murathan Mungan Şarkıları-Senfonik” gibi çok konuşulan gösterileri seyirciyle buluşturan Nurcan Karaca’ya ait…

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aldatmak” dizisine taze kan

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir