1. Anasayfa
  2. Dizi

Bora Akkaş “Üç Kuruş”ta hangi role hayat verecek?

Bora Akkaş “Üç Kuruş”ta hangi role hayat verecek?

Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi  ‘Üç Kuruş’un oyuncu kadrosuna Sezin Akbaşoğulları’nın ardından sevilen bir oyuncu daha katıldı. başarılı oyuncu Bora Akkaş, ‘Üç Kuruş’un ekibine dahil oldu.

Diziyle ilgili paylaşılan basın bülteninde Akkaş’ı seyircinin daha önce görmeye alışık olmadığı bir rolle izleyeceği duyuruldu. Rolün içeriği merak konusu oldu. Gelen bilgiye göre genç yıldız kısa sürede özel bir seyirci kitlesi oluşturan dizide Çetin rolüne hayat verecek.

Çetin’in kimliği ise herkesi şaşırtacak. Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın yazdığı dizide dengeleri alt üst edecek olan Çetin’in Neriman’la geçmişten gelen bağı izleyenleri şoke edecek ve adeta eve düşen yıldırım olacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir