1. Anasayfa
  2. Dizi

Bir Zamanlar Çukurova’da yeni flaş ayrılıklar

Bir Zamanlar Çukurova’da yeni flaş ayrılıklar
Tims&B’nin atv için çektiği fenomen dizi “Bir Zamanlar Çukurova” 4. sezonunda da seyirciyi ekran başına topluyor. Murat Saraçoğlu’nun yönettiği, usta kalem Ayfer Tunç’un ise yazdığı dizinin ana kadrosundan ayrılıklar devam ediyor. Vahide Perçin’le başlayan ayrılıklara Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve son olarak Fekeli’ye hayat veren Kerem Alışık’ın duygusal vedası eklenmişti. Şimdi de dizinin mutfak ekibinin önemli isimlerinden Gülten’e hayat veren Selin Genç projeden ayrılacak. Diziyle beraber popülaritesi artan Genç’in ocak ayı itibariyle Adana’ya veda edeceği öğrenildi.
Saniye rolüne veren dizinin diğer Selin’i Selin Yeninci’nin de uzun süredir projeyi bırakmak istediği kulislerde konuşuluyor. Ancak yapım şirketi Yeninci’nin ayrılmasını istemediği için başarılı oyuncunun durumunun henüz netleşmediği öğrenildi. Dizinin mutfak ekibi için son olarak “Kazara Aşk”taki etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Aycan Koptur’la görüşüldüğü bilgisi de kulaktan kulağa yayılıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir