1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Binnur Kaya'lı Güzel Günler'in kanalı belli oldu

TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği Binnur Kaya'lı Güzel Günler dizisi Show TV'de seyirciyle buluşacak.

Binnur Kaya’lı Güzel Günler’in kanalı belli oldu

Binnur Kaya ekrana dönüyor. TMC Film’in yeni dizisi Güzel Günler’in kanalının neresi olacağı merak konusuydu. Dizinin adresi belli oldu.

 

‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ gibi Türk televizyon tarihine damgasını vurmuş, hafızalarda yer etmiş dizilerin yazarı Selin Tunç ile yapımcısı Erol Avcı’nın “Güzel Günler” dizisi Show TV’de seyirciyle buluşacak.

Osman Taşçı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini ekrana taşıyacak. ‘Güzel Günler’in oyuncu kadrosunda usta ve genç isimler bir arada yer alıyor. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler’i bir araya getiren ‘Güzel Günler’ izleyicilerin yeni favorisi olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cemre Baysel’den 1 yıllık imza

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir