1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Barış Falay imzayı attı

Barış Falay'ın yeni dizisi merak konusuydu.

Barış Falay imzayı attı

Barış Falay’ın yeni dizi projesi belli oldu. OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği üçüncü dizinin adı “Ömer”… Dizide son yılların başarısıyla öne çıkan ismi Selahattin Paşalı başrolü oynayacak. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturacak. Gülizar Irmak’ın yazdığı dizi “Shitsel” dizisinden uyarlandı.

Dizide Ömer’in babası Reşat rolü için de Barış Falay’a teklif gitmişti. Proje seçimi konusunda çok titiz olan Falay, projede oynamayı kabul etti. Son olarak “Menajerimi Ara” dizisinde muhteşem bir performans sergileyen Falay, Ömer dizisinde cami imamını canlandıracak. Oğlu Ömer de müezzine hayat verecek.

Ömer’de Gülçin Kültür’ün rolü değişti

Dizinin kadrosuna son olarak Merve Dizdar katılmıştı. Dizdar’ın 5 çocuklu Emine rolüyle Ömer’in (Selahattin Paşalı) ablasını oynayacağı ortaya çıkmıştı. Emine rolü için önce Gülçin Kültür’ün düşünüldüğü ancak daha sonra Dizdar rolü kabul edince rol dağılımının değiştiği öğrenildi. Gülçin Kültür, son kadroda Ömer’in partneri Gamze’nin ablasını oynayacak. Dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kaan Yıldırım Sipahi için özel eğitim aldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir