1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ayça Bingöl hangi diziyle dönüyor?

Ayça Bingöl'ün uzun bir aradan sonra ekrana hangi diziyle döneceği merak konusuydu.

Ayça Bingöl hangi diziyle dönüyor?

Etkileyici oyunculuğu ve güzelliğiyle tanınan Ayça Bingöl, rol tercihi konusunda oldukça titiz oyucuların başında geliyor. Sevilen oyuncu uzun bir aranın ardından ekrana dönüyor. Bingöl ülkemizin önde gelen yapımcılarından Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film’le anlaştı. Ayça Bingöl, Gold Film’in TRT için çekeceği “Cennet’in Çocukları” dizisinde başrol oynayacak.

“Yürek Çıkmazı” kitabından uyarlama

TRT’nin “Masumlar Apartmanı” kadar ses getirmesini planladığı dizi Atike Hınçlıer’in “Yürek Çıkmazı” kitabından yola çıkılarak yazıldı. Henüz yönetmeni netleşmeyen projeyi Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor. Dizide şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan güçlü bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi anlatılacak. Dizinin oyuncu seçimi sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özgü Namal, Oktay Kaynarca’yla aynı dizide mi buluşuyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir