1. Anasayfa
  2. Dizi

atv’nin Hakim dizisine ödüllü oyuncu

atv’nin Hakim dizisine ödüllü oyuncu
Hayri Aslan’ın patronu olduğu Limon Yapım’ın atv için çektiği Hakim dizisinin kadrosu şampiyonlar ligine dönüştü. Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Hasibe Eren gibi muhteşem oyuncuları buluşturan diziye son olarak ödüllü bir isim katıldı. Hakan Yufkacıgil “Hakim”in ekibine dahil oldu. Dizide Yufkacıgil, Azem’in (Yurdaer Okur) sağ kolu Celayir’i oynuyor.
Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma’nın yazdığı, Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir’in ise yönettiği dizinin ay sonuna yetiştirilmesi planlanıyor. Dünyada izlenme rekorları kıran “Your Honor” dizisinin uyarlaması olan “Hakim”, yıllar boyunca adaleti sağlamak adına çalışan bir hakimin oğlunun suça karışması ile birlikte yaşadıklarını ele alınacak. Dizide ayrıca Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Seda Akman, Naz Çağla Irmak ve Gülsen Tuncer gibi birbirinden başarılı isimler de rol alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir