1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Aşk-ı Memnu"nun yeni Firdevs'i Hande Ataizi'den flaş açıklama

Hande Ataizi Aşk-ı Memnu romanından uyarlanacak olan "Bihter" filminde Firdevs Yöreoğlu'na hayat verecek.

“Aşk-ı Memnu”nun yeni Firdevs’i Hande Ataizi’den flaş açıklama

Hande Ataizi dün akşam “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” oyununun galasına gitti. Yeni projesi “Bihter” filmi için hazırlanan Hande Ataizi “Farklı, güzel bir proje… Zaten yönetmenlerimiz Mehmet Binay ve Caner Alper’i  çok beğeniyordum. Onlarla çalışmaktan da mutluluk duyacağım. Çok keyifliyim ve çok heyecanlıyım bakalım” dedi.

Bihter’i Farah Zeynep Abdullah’ın Behlül’ü Boran Kuzum’un, Matmazel’i Ebru Özkan’ın, Nihal’i Helin Kandemir ve Beşir’i Lorin Menhart’ın canlandıracağı dizinin kadrosunu çok beğendiğini belirten Ataizi, “Şu ana kadar bence cast çok güzel gidiyor… Tabii eleştiriler olacaktır. Daha önce dizisi de yapıldığı için biraz İnsanların kafası karıştı. Biz dizi çekmiyoruz. Biz film yapıyoruz. Film başka açıdan anlatılacak. Halit Ziya Uşaklıgil’in üzerinden 1920’lerde geçen bir film olacak açıkçası… Farklı bir anlatım olacak, yaşlar da farklı” diye konuştu.

“Beren mi, yoksa Farah Zeynep Abdullah mı?” sorusuna da ünlü oyuncu şu yanıtı verdi:,

“Elma ile armut oldu ama bir tanesi dizi, bir tanesi sinema filmi ama bir de ben Farah’ı gerçekten çok seviyorum. Bana ‘En beğendiğiniz kadın oyuncu kim?’ diye soruluyor. Biraz biraz iddialı olacak ama Farah diyebilirim… Daha yeni tanıştım, arkadaşım da değildi. Onunla karşılıklı oynamak keyifli olacak…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Simay Barlas ‘Ömer’in kadrosuna katıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir