1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aras Bulut’lu Atatürk dizisine La Casa de Papel bombası

Disney Plus için çekilen Atatürk dizisine çok flaş bir isim katıldı.

Aras Bulut’lu Atatürk dizisine La Casa de Papel bombası

Disney Plus’ın merakla beklenen projelerinin başında Atatürk dizisi geliyor. Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynadığı diziye ülkemizin en iyi yönetmenlerinden Mehmet Ada Öztekin imza atıyor. Songül Öden, Mehmet Günsür, Hamdi Alkan, Sarp Akkaya, Esra Bilgiç, Berk Cankat, Beran Kotan, Sahra Şaş ve birçok sürpriz konuk oyuncunun rol aldığı dizinin kadrosuna son olarak bomba bir isim katıldı.

Ülkemizde de büyük ilgi gören İspanyol yapımı La Casa de Papel dizisinde Helsinki karakterine hayat veren Darko Peric “Atatürk” dizisiyle anlaşma imzaladı. Sırp asıllı oyuncu daha önce kendisine yöneltilen “Helsinki karakterini canlandırmasaydın hangi seçerdin?” sorusuna “İstanbul” yanıtını vermiş ve bu durum sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Öte yandan ilk sezonu 6 bölümden oluşan “Atatürk” dizisinin setine gidenler Aras Bulut İynemli’nin iş ahlakı, ekiple uyumu ve işine olan aşkına hayran kalıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tuzak dizisinin kadrosuna flaş isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir