1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aras Bulut İynemli'nin çocukluğunu kim oynadı?

Cenk Soner ve Mehmet İçağasıoğlu'nun Türkiye yapılanmasını yönetiği Disney Plus'ın Aras Bulut İynemli'li Atatürk dizisinin ilk tanıtımı rekor bir izlenmeye ulaştı.

Aras Bulut İynemli’nin çocukluğunu kim oynadı?

Atatürk dizisi merakla bekleniyor. Sinema tarihine geçen başarılı filmleriyle adından söz ettiren Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği Lanistar Medya imzalı dizinin 29 Ekim’de yayınlanan ilk teaser’ı büyük merak uyandırmıştı. Sosyal medyada toplam 15 milyon kez rekor bir izlenme rakamına ulaşan tanıtımda Atatürk’e hayat veren ülkemizin en başarılı oyuncularından Aras Bulut İynemli’nin yüzü de ilk kez görünmüştü. 6 bölümden oluşan dizinin çekimleri kasım sonunda bitiyor. “Atatürk” dizisi ekibi son olarak Makedonya çekimlerini tamamlayıp İstanbul’a döndü.

Dizi ulu önderimiz Atatürk’ün çocukluk yıllarından başlıyor ve Samsun’a çıkma kararına kadar geçen dönemi etkileyici bir dille ele alınıyor. 29 Ekim 2023’te seyirciyle buluşması planlanan dizide Mustafa Kemal’in çocukluğunu 2014 doğumlu olan ve ilk oyunculuk deneyimini “Yaralı Kuşlar” dizisinde yaşayan Emre Mete Sönmez canlandırıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağatay Ulusoy’un Centilmen filmine flaş isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir