1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alperen Duymaz'dan ikinci Melisa Aslı Pamuk açıklaması

Alperen Duymaz yaptığı açıklama nedeniyle partneri Melisa Aslı Pamuk'a yönelik yapılan saldırılara tepki gösterdi.

Alperen Duymaz’dan ikinci Melisa Aslı Pamuk açıklaması

Alperen Duymaz EGO dizisinin setinde rol arkadaşı Melisa Aslı Pamuk’u takipten çıkmış, daha sonra da Pamuk sette sürekli geç kaldığı için gerginlik yaşadıklarını açıklamıştı.

Duymaz, konuyla ilgili bir açıklama daha yayınladı ve şunları söyledi:

“Herkese Merhabalar, bilindiği üzere partnerim Melisa Aslı Pamuk ile yorucu set ortamında karşılıklı olarak yaşamış olduğumuz gerginlikten dolayı mesleki olarak bir tartışma yaşadık. Sosyal medyada yapmış olduğum açıklamanın amacı, yaşamış olduğumuz olayın, bizler bir açıklama yapmamış olmamıza rağmen, yalan yanlış ve gerçek dışı şekilde haber yapılmasından dolayı kendi tarafımdan açıklama yapmaktı. Ancak yapmış olduğum açıklama bazı televizyon programları ve sosyal medya hesaplarında, Melisa Aslı Pamuk ile aramızda geçen olayın tamamen dışına saptırılmış; konu, Melisa Aslı Pamuk hakkında gerçek dışı ve olumsuz yorum ve iftiralara dönüşmeye başlamıştır. Söz konusu gerçek dışı saptırmalara maruz kalan Melisa Aslı Pamuk’a karşı yapılan iftira ve saldırılardan ötürü son derece büyük rahatsızlık duydum.

Bizler oyuncular olarak mesleki anlamda tartışabilir; birbirimizi eleştirebiliriz. Yaptığımız işin yorucu çalışma koşulları içinde ortaya çıkabilen bu tarz gerginlikleri, başka boyutlara taşıyarak kişilerin şahsına zarar verecek gerçek dışı yorumlarla haberleştirmenin karşısındayım. Melisa Aslı Pamuk’a yapılan bu saçma sapan saldırı ve iftiraları şiddetle kınadığımı ve kendisinin şahsına karşı yapılan gerçek dışı iftira ve saldırıların karşısında; partnerim Melisa Aslı Pamuk’un yanında olduğumu belirtmek isterim. Saygılarımla Alperen Duymaz…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Veda Mektubu dizisine iddialı oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir