1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alparslan Büyük Selçuklu’da bir bomba ayrılık daha

Alparslan Büyük Selçuklu’da bir ayrılık daha yaşanacak.

Alparslan Büyük Selçuklu’da bir bomba ayrılık daha

TRT’nin reyting rekortmeni dönem dizisi “Alparslan Büyük Selçuklu” pazartesi akşamlarını seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Dizi son dönemde yaşanan ayrılıklarıyla gündemde… Hikayesi hızlandırılan dizide Umut Karadağ, Uygar Özçelik, Erdinç Gülener’in ardından Barış Bağcı ve Devrim Saltoğlu’nun da senaryodaki hikâyeleri bittiği için ekibe veda edecekleri öğrenilmişti.

Bu ayrılıklar arasında Öykü Gürman’ın da olduğu öğrenildi. Gürman, Sedat İnci’nin yönettiği diziye bu sezon Öke Hatun rolüyle dahil olmuştu. Daha önce aksiyon sahnesi olan ve ata bindiği bir rolde oynamadığı halde Gürman disiplini ve azmiyle çok başarılı bir performans sergilemişti. Sahne çalışmalarına da devam eden Öykü Gürman’ın da hikâye gereği rolünün bittiği belirtildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Barış Falay Cami imamı Reşat Ademoğlu rolünü anlattı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir