1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar İspanya'nın Antena 3 kanalının haber bülteninde

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi İspanya'da da büyük yankı uyandırdı. Ülkede izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisinin Ali'si Alp Akar, Antena 3 kanalının haber bültenine röportaj verdi.

Sadakatsiz’in Ali’si Alp Akar İspanya’nın Antena 3 kanalının haber bülteninde

Alp Akar, İspanya’nın Antena 3 kanalının haber bültenine röportaj verdi. Akar’ın menajeri Özcan Ür’e ulaşan kanal yetkilileri 16 yaşındaki oyuncuya 5 soru gönderdi. Bültende sunucu yaşanan büyük deprem felaketinin ardından İspanya’nın Türk halkını ve Sadakatsiz dizisinin oyuncularını da çok merak ettiklerini söyledi.

Haber bültenine video gönderen Alp Akar çok üzgün olduğunu belirtti ve “En çok enkaz altında olan insanların sesinin duyulmamasına üzüldüm. Bu doğal afetin üstünden hep beraber geleceğimize inanıyorum ve bizleri düşünen İspanya halkına teşekkür ederim” mesajını iletti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şahin, Burcu Özberk, Merve Dizdar, Sinem Ünsal Yenikapı’daki yardım çalışmalarında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir