1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Akın Akınözü'lü Tuzak'a yeni oyuncu

Talat Bulut ile Akın Akınözü'nü buluşturan Tuzak dizisinin kadrosuna güzel bir oyuncu katıldı.

Akın Akınözü’lü Tuzak’a yeni oyuncu

Son olarak Mahkum’da konuk oyuncu olan usta aktör Talat Bulut ile Star TV’nin “Kaderimin Oyunu” dizisinde başrol oynayan Akın Akınözü tv8’in “Tuzak” dizisinde buluştu. Etkileyici bir intikam hikâyesini anlatan dizide Akın Akınözü “Avukat Umut”, Talat Bulut ise “iş insanı Aslan” rolüne hayat verecek. Henüz Akınözü’nün partnerine hayat verecek oyuncu belli olmadı. Dizinin oyuncu görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Projeye son olarak genç kuşağın başarılı oyuncularından İlayda Çevik katıldı.

Aslan beyin sevgilisini oynayacak

İlayda Çevik, “Tuzak” dizisinde Aslan beyin sevgilisine hayat verecek. Aksiyonu ve entrikası bol olan dizide nefes kesen olaylar yaşanacak. Projeyi başarılı senarist Eylem Canpolat yazıyor. İlayda Çevik dizide “Luna” karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. “Bir Zamanlar Çukurova” dizisindeki performansıyla da beğeni toplayan Çevik, 1994 Balıkesir doğumlu… Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitiren Çevik, unutulmaz dizi Karagül’le tanındı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir