1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aile’de Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisi Aysel’i kim oynayacak?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’yı bir araya getiren Aile dizisi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Aile’de Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisi Aysel’i kim oynayacak?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Medcezir dizisinden beri televizyona iş yapmayan Serenay Sarıkaya’yı buluşturan Aile dizisi merakla bekleniyor. Son dönemin en iyi castına sahip olan diziyi Ahmet Katıksız ile Cem Toluay’ın yönetecek. Dizide Aslan’ın (Kıvanç Tatlıtuğ) işlettiği Volta adlı gece kulübünde de sahne alan sevgilisi Aysel’i canlandıracak oyuncu için titiz bir çalışma yapıldı. Rol sonunda Ecem Simge Yurdatapan’ın oldu. Hakan Bonomo’nun yazdığı dizi bir çiftlik evinde yaşayan Soykan ailesinin hikâyesini ekrana taşıyor.

Show TV’nin 2023’teki en büyük bombası olan dizide Kıvanç Tatlıtuğ “Aslan Soykan”a, Serenay Sarıkaya “Devin”e, Nur Sürer “Hülya Soykan”a, Nejat İşler “Cihan Soykan’a”a, Levent Ülgen “İbo”ya, Emel Göksu “Seher”e, Canan Ergüder “Leyla Soykan”a, Yüsra Geyik “Yağmur”a, İpek Çiçek “Ceylan”a, Umutcan Ütebay “Eko”ya, Ushan Çakır “Ati”ye, İpek Tenolcay “Neşe”ye, Mert Denizmen “Tolga”ya, Ege Yordanlı “Can”a hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ezgi Mola kapıcı Ayten’le dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir