1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ab-ı Hayat için sürpriz bir oyuncuya teklif gitti

OGM Pictures imzalı Ab-ı Hayat dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Ab-ı Hayat için sürpriz bir oyuncuya teklif gitti

OGM Pictures’ın içerik anlaşması yaptığı Star TV için çektiği 3. dizi ise “Ab-ı Hayat” (Hayat Suyu)… Nuran Evren Şit’in yazdığı diziyi ülkemizin önde gelen yönetmenlerinden Hilal Saral çekecek. Dizide başrolleri Birkan Sokullu ile Hilal Altınbilek paylaşacak. Şu günlerde senaryosu revize edilen dizi farklı konusuyla dikkat çekecek. Dizide aslında 117 yaşında olan ama hep 30 yaşında görünen laboratuvarda araştırmalar yapan Doğan adlı karakterin etkileyici hikâyesi anlatılacak.

Dizinin ilk sahneleri Paris’te başlayacak. Hazırlıkları devam eden dizi için İpek Bilgin’e teklif gitti. Usta oyuncuya son olarak Ay Yapım’ın “Aile” dizisindeki Hülya karakteri için teklif gitmişti. Ancak Bilgin’in daha önce “İstanbullu Gelin”de de benzer bir role hayat verdiğini belirterek kendisini tekrar etmemek için rolü kabul etmediği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çöp Adam’a yeni oyuncular

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir