1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Engin Altan Düzyatan 'Çöp Adam'ı anlattı

Engin Altan Düzyatan "Çöp Adam Türkiye'nin alışık olduğu tarzda bir hikâye değil" dedi.

Engin Altan Düzyatan Çöp Adam’ı anlattı
Engin Altan Düzyatan dün akşam eşi Neslişah Alkoçlar’la bir etkinlikte ev sahipliği yaptı. Ünlü oyuncu yakında Elçin Sangu’yla başrolünü oynayacağı “Çöp Adam” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak.
Düzyatan diziyle ilgili “OGM yapıyor işi… Çok iyi bir yönetmenimiz var. Çok iyi bir oyuncu kadromuz var gerçekten… Oyuncu kadrosuna hemen hemen herkes hakimdir diye tahmin ediyorum. Çok akıllıca yazılmış bir senaryomuz var. Gerçek bir hikayeden uyarlanmış olması benim en çok ilgimi çeken ve içinde olmak isteme sebeplerimden biri… Biz başladık, çekiyoruz… En yakın zamanda seyirci ile buluşacağız. Asıl o zaman heyecan başlayacak” dedi.
Ünlü oyuncu hayat vereceği Tamer karakteriyle ilgili şunları söyledi:
“Psikolojik ağırlığı yüksek bir karakter diyebiliriz. Diğer oynadığım karakterlerden farklı olarak değerlendirdiğimizde psikolojisini ve derinliklerini irdelediğimiz bir yandan da karakterlerin değişik durumlar karşısında nasıl tepkiler verebileceğini gördüğümüz bir hikaye… Çok ilginç Türkiye’nin alışık olduğu tarzda bir hikaye değil. Onun dışında hikaye çok çekici… O yüzden heyecanlıyım gerçekten…”
Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Alkoçlar da “Ben her zaman yaptığı her işte gurur duyuyorum. Bu işte de eminim çok güzel sonuçlar alacaklar” yorumunu yaptı.
thumbnail
Önerilen Yazı
Neslihan Atagül Doha yolcusu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir