1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

1 Kadın 1 Erkek yeniden mi çekiliyor?

Demet Evgar ve Emre Karayel'den heyecanlandıran paylaşımı "1 Kadın 1 Erkek yeniden mi başlıyor?" sorusunu akıllara getirdi.

1 Kadın 1 Erkek yeniden mi çekiliyor?

Bu akşam Demet Evgar ve Emre Karayel’den aynı anda efsane dizi “1 Kadın, Bir Erkek” dizisiyle ilgili paylaşım geldi. Evgar ve Karayel’in ortak paylaşımı efsane diziyi ilgiyle izleyen ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı.

“Yakında” notu ile sosyal medya hesaplarından ortak bir video yayınlayan Demet Evgar ve Emre Karayel kısa süre içerisinde yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Bu paylaşım, ekranların en unutulmaz projelerinden olan “1 Kadın 1 Erkek” tekrar başlayacak mı sorularını akıllara getirdi. “1 Kadın 1 Erkek” “Love Bugs” adı ile ilk olarak Kanada’da yayınlanmış, ardından tün dünyaya yayılmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslı Enver’le ilgili tazminat yalanı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir